مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی تمدید شد+جزئیات میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را در ۱۴۰۵ به پخش برسانیم آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه جهادی در خراسان رضوی | دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند ۳۴ هزار شهید و تخریب ۹۵ درصد تأسیسات در دویست‌ونهمین روز جنگ غزه دعوت استاندار خراسان رضوی از گروه‌های جهادی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی جزئیاتی از توافق پیشنهادی آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی درخواست روسیه برای تحقیق درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه غرب به اوکراین برای حمله به روسیه چراغ سبز نشان داد ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم ​​​​​​​لتونی: اوکراین مجوز غرب برای حمله به خاک روسیه را دریافت کرده است هاآرتص: جوانان اسرائیلی در حال ترک اسرائیل هستند ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان + عکس حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) رصد تحرکات نظامیان صهیونیست در مرز لبنان توسط حزب الله + فیلم ۳۰۰ تحریم جدید آمریکا علیه نهادهای روسی، چینی و دیگر کشورها به بهانه جنگ اوکراین زلنسکی یکی از مقام‌های سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
سرخط خبرها

در هر مقطعی که حضور مردم پررنگ تر بوده، دشمنی ها بیشتر بوده است

  • کد خبر: ۲۱۰۰۱۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۹
در هر مقطعی که حضور مردم پررنگ تر بوده، دشمنی ها بیشتر بوده است
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: با توجه به شرایط کشور در منطقه و سطح بین المللی، در هر مقطعی که حضور مردم پررنگ‌تر و کامل‌تر بوده، دشمنی‌ها بیشتر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمدتقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور در "نخستین رویداد ملی به‌توان مردم نهادها" با اشاره به اینکه نقش تشکل‌های مردمی در مشارکت دادن مردم در موضوعات مختلف از جمله انتخابات تکمیل کننده، تهیبج کننده و مشوق است، گفت: بخشی از مسئولیت تشکل‌ها مطالبه و خواستن از حاکمیت در موضوعات مختلف است. اصولا بخش‌هایی که مردم آنجا کار می‌کنند قابل مقایسه با سایر بخش‌ها نیست.

معاون سیاسی وزیر تصریح کرد: این افراد، سازمان‌های مردمی و... در ارتباط با سایر دستگاه‌ها مانند بهزیستی، هلال احمر، آموزش و پرورش، بسیج و به کلی دستگاه دولت، سازمان امور اجتماعی و... به عنوان نقش هماهنگ کننده در تعریف میدان یا نقش آفرینی در میدان‌های از قبل تعریف شده عمل می‌کنند.

شاهچراغی افزود: در انتخابات مردم نقش اصلی را ایفا می‌کنند. هم از منظر اجرا هم در حضور. تاکنون تقریبا ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در کشور ایجاد شده و ۸۰۰ هزار نفر در شعبات برای دریافت رای مردم حضور دارند که این تعداد به جز نیروی انتظامی است و بقیه افراد حاضر به نوعی همت مردمی هستند.

رئیس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: این جمعیت مردمی متشکل از نمایندگان استان ها، رای اولی‌های آموزش دیده و علاقه مند، دانشجویان، معلمان، روحانیان و کشاورزان همه اقشار ۸۰۰ هزار نفر مشارکت دارند مجری عملیات انتخابات در کشور هستند.

او اضافه کرد: ناظرین انتخابات از بازرسین و شورای نگهبان نیز همه مردمی هستند و کسی در قالب سازمان دولتی تکلیف ندارد که تقسیم کار کرده باشند بلکه مردم ثبت نام می‌کنند و پای کار می‌آیند و حتی اگر قرار بوده حق الزحمه‌ای به آن‌ها پرداخت شود، این کار هم در حق آن‌ها انجام نشده است، ولی باز هم پای کار بوده اند.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: مشارکت با مردم است و الزام و اجبار ندارد. با توجه به شرایط کشور در منطقه و سطح بین المللی، در هر مقطعی که حضور مردم پررنگ‌تر و کامل‌تر بوده، دشمنی‌ها بیشتر بوده است.

شاهچراغی گفت: هرچند که علی رغم همه گلایه‌مندی‌ها، مردم همیشه حاضر هستند. اصولا مردم طبقه متوسط به پایین، نقش بیشتری در نظردهی و مشارکت ایفا می‌کنند، این یعنی مردم حتی با وجود مشکلات، باز هم علاقه‌مند به مشارکت هستند.

رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: ما امروز در جنگ رسانه‌ای هستیم و عده‌ای مدام بر طبل یاس و ناامیدی می‌کوبند. برخی می‌گفتند رقابت نیست، اما همین حالا ۱۳ هزار واجد شرایط تا کنون در فضای رقابت قرار گرفته اند و میدان رقابت فراهم است.

معاون وزر کشور اظهار کرد: حلقه‌های میانی، موسسات، سازمان‌های مردم نهاد و... می‌توانند برای مشارکت بیشتر تلاش است. مشارکت قوی، مجلس قوی را به دنبال خواهد داشت.

او ادامه داد: انتخابات و مشارکت همیشه رشد و توسعه را به همراه دارد. در همین دوسال که مردمی سازی بیشتر بود، رشد و توسعه علمی گسترده‌ای داشتیم که پرتاب سه ماهواره یکی از آنهاست.

شاهچراغی با اشاره به محله محوری شدن بررسی مسائل و تعیین جغرافیای خدمت برای تشکل‌ها گفت: در این مواجهه و تلاش نیاز به پیگیری چهره به چهره است. برای قوی شدن به انسجام ملی و وحدت جمعی نیاز داریم و تشکیل مجلس و مشارکت قوی این امر را محقق می‌کند.

رئیس ستاد انتخابات کشور عنوان کرد: مجموعه کشور هر اقدامی که برای انتخابات و اجرای درست لازم بود، انجام داده است. در دو ماه گذشته در نظرسنجی‌هایی که داشتیم مشخص شد که میل مردم نسبت به مشارکت در انتخابات سیر صعودی دارد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->